De hub voor het bezorgen van online bestellingen

Restaurants gebruiken Order Manager om online bestellingen van hun bestelservices te stroomlijnen

Naadloze integraties

Geniet van de voordelen van al uw online bestellingen bij elkaar, zonder daarbij meerdere apparaten te hoeven beheren.

Front-of-house tablet

De Otter-tablet staat centraal in uw keuken en stelt u in staat om online bestellingen, 86 artikelen, pauzeservices en meer te beheren.

Back-of-house printer

De Otter-Printer gebruikt u voor de bestellingen van de keuken en print bonnen die de koks kunnen gebruiken om het juiste eten voor klanten te maken.

24/7 ondersteuning

We zijn er om ervoor te zorgen dat u alles kunt instellen en optimaal kunt profiteren van alle waarde die bij het product hoort.

Front-of-house
Consolidated order management
Back-of-house
Station-specific ticket printing
Back office
Insights to optimize the business
BESTELLINGEN

Accepteer en bevestig bestellingen automatisch

Schakel tussen het automatisch of het handmatig bevestigen van elke bestelling. Handmatige acceptatie maakt het mogelijk om voorbereidingstijden uit te stellen. Het is eenvoudig klikken op een knop en u kunt deze zo vaak wijzigen als u wilt.

Ga van start
Menu

Toon snel 86 items uit uw menu

Otter biedt nu de mogelijkheid om 86 menu-items rechtstreeks vanaf de Order Manager-tablet te openen. Zoek en verwijder geselecteerde items uit al uw bezorgservicemenu's met een klik op de knop

Ga van start
GESCHIEDENIS

Toegang tot bestelgeschiedenis en details

Het is belangrijk om toegang te hebben tot eerdere bestelgegevens om te controleren op verschillen of om problemen met een klant te bespreken. De bestelgeschiedenispagina maakt het supereenvoudig om te vinden wat u zoekt.

Ga van start

.. en zoveel meer

Boordevol functies in Otter

Pauzering van een bestelling

Pauzeer binnenkomende bestellingen voor al uw online services. Als u hebt gepauzeerd, kunnen klanten niet bestellen.

Koerier volgen

Bekijk de informatie van de koerier op het moment dat ze worden toegewezen, blijf op de hoogte van ETA's en stroomlijn de overdracht voor een efficiëntere werking.

Meldingen geven

Blijf geïnformeerd. Alles, van annuleringen tot een slechte wifi- verbinding, wordt jouw kant op gestuurd, zodat niks aan uw aandacht kan ontsnappen

Aangepaste workflows

Stem de applicatie af op uw manier van werken. Schakel aanpassingen aan of uit om de app aan te passen aan uw behoeften.

Bestelling is klaar

Laat koeriers weten wanneer een bestelling klaar is voordat de standaard bereidingstijd is verstreken, zodat u uw klanten sneller en verser eten kunt bezorgen.

Rapporteren

Ontvang actuele statistieken van uw online bestellingen via een vereenvoudigde versie van ons krachtige Analytics & Tools-dashboard.

Aangepaste voorbereidingstijden

Verander gemakkelijk naar bestellingen handmatig accepteren en om de standaard bereidingstijd van elke bestelling te wijzigen.

Koeriers van derde partijen

Wijs automatisch koeriers van derde partijen toe en volg ze om bestellingen te voltooien wanneer de bezorgdienst ze niet aanlevert.

Testimonial

Otter gives me the freedom 
to run my business without needing multiple tablets.

Cold Stone Creamery